van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50

Winnaars WK Kassiebouwen 2016

In een spannende strijd tussen vier finalisten van het Van der Ende WK KassieBouwen op zaterdag 8 oktober in Maasdijk, heeft het team van KG Greenhouses uit Bergschenhoek met Michael van der Elst en Martien Lelieveld de felbegeerde Van der Ende WK KassieBouwen bokaal weten te bemachtigen. In het eerder gespeelde WK KassieBouwen Junior, heeft het team van bassischool Andreashof uit Kwintsheul gewonnen.

De winnaars van de professionele wedstrijd kregen uit handen van de Westlandse wethouder Peter Ouwendijk de wisselbokaal uitgereikt. De tweede plaats werd gewonnen door Vos & Overkleeft, eerder driemalig winnaar van het kampioenschap en als derde eindigde Van der Ende Pompen uit Maasdijk. De laatste finaleplaats werd ingenomen door VB Greenhouses, gelijk aan vorig jaar. Voorafgaand aan de prijsuitreiking overhandigde John Berghman van Batist Hobbykassen uit Wateringen en bestuurslid van Stichting WK KassieBouwen, een cheque aan Jesse Buitelaar van Stichting de Zaaier ter waarde van EUR 35.000,-.

De opbrengst van het Van der Ende WK KassieBouwen 2016 gaat dit jaar naar het Nederlandse artsenechtpaar Willem en Joanne Folmer. Zij gaan in Congo, het werkgebied van Stichting de Zaaier, een oud ziekenhuis weer nieuw leven inblazen.

Niet alleen ondernemers en werknemers uit de tuinbouwsector waren aanwezig, maar ook de Westlandse bevolking was massaal afgekomen op dit unieke evenement. Voor meer informatie over het Van der Ende WK KassieBouwen, kijk op www.kassiebouwen.nl. Voor Stichting de Zaaier, kijk op www.dezaaier.com.

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op