van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50

Kom in de Kas 7 & 8 april

Op zaterdag 7 en zondag 8 april vindt de 41e editie van Kom in de Kas plaats. 14 bedrijven aan de Broekpolderlaan en de Zwethlaan in Honselersdijk openen hun deuren. Thema van Kom in de Kas 2018 is “een kleurrijke toekomst”.

Enthousiaste glastuinbouwondernemers laten dit weekend zien hoe zij dag in dag uit bezig zijn om smaakvolle groenten, kleurige bloemen en verrassende potplanten te kweken en hoe zij daarbij voortdurend op zoek zijn naar nieuwe smaken, nieuwe kleuren en vormen. Dit doen zij op een manier die schone en veilige producten oplevert.

Van der Ende Groep is dit jaar één van de sponsors van dit evenement. Wij zijn in kas nummer 4 (V.O.F. L. Mensch) te vinden met de Poseidon natriumverwijderaar. Kom gerust langs en wij vertellen u meer over deze zuiveringsinstallatie en de zuiveringsplicht die sinds 1 januari van kracht is.

Ook opent het World Horti Center haar deuren op de zaterdag van Kom in de Kas. U kunt ons hier vinden in onze permanente stand. Ook vindt u in de installatieruimte van Demokwekerij Westland o.a. onze Nexus omgekeerde osmose en onze Enmix roermengers.

Zien we u ook tijdens Kom in de Kas?
Openingstijden zaterdag 10-17 uur en zondag van 10-16 uur

Meer informatie over het evenement

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op