van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50

Bezoek onze stand (E102) tijdens HortiContact 19-21 feb 2019

Wij nodigen u graag uit onze stand op de HortiContact in Gorinchem te bezoeken.

Nieuw vanaf 1 maart in ons assortiment zijn de dompelpompen van de Lowara 1300-serie, ideaal voor het verpompen van afvalwater en oppervlaktewater. Het non-clog hydraulische ontwerp heeft bewezen verstoppingen te verminderen en tegelijkertijd de efficiëntie te behouden. Naast de non-clog is de pomp ook uit te voeren met een andere waaier, zoals een Vortex. De complete lijn is beschikbaar in verschillende spanningen en keurmerken, zoals UL/CSA. Deze serie maakt de reeds bestaande lijn van Lowara dompelpompen completer.

Onze eigen Airmix™ is ook te vinden in onze stand. Het doel van ons Airmix™-systeem is om een optimaal klimaat te behalen onder gesloten schermdoek. Zo is het mogelijk om te ontvochtigen en te koelen bij belichting en verduistering.

De specialisten van Moor Filtertechniek kunnen u alles vertellen over de papierbandfilter. Deze bandfilter is toepasbaar op verschillende waterstromen binnen uw tuinbouwbedrijf en beschikbaar in verschillende capaciteiten. De papierbandfilter heeft een hoge filternauwkeurigheid en is gemakkelijk in gebruik.

Tevens praat onze standbemanning u graag bij over de mogelijkheden en behaalde resultaten van de Poseidon natriumverwijderaar.

Onze specialisten staan voor u klaar in onze stand (nr. E102) van 19-21 februari in Gorinchem.

Graag tot dan!

Openingstijden
De openingstijden zijn als volgt:
dinsdag 19 februari 13.00 - 21.00 uur
woensdag 20 februari 13.00 - 21.00 uur
donderdag 21 februari 13.00 - 21.00 uur

Bestel uw entreebewijs
Een gratis e-ticket kan worden aangevraagd via de website van de Evenementenhal. U heeft hiervoor een unieke registratiecode nodig, deze staat op de uitnodigingskaart. Heeft u deze niet ontvangen? Contacteer ons en wellicht kunnen wij u er van een voorzien (let op: wij hebben een beperkt aantal codes beschikbaar).

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op