van der Ende Groep

Keeps your business running
0174 51 50 50
Collega's gezocht!

Waarom VDEG

Wij bieden een totaalpakket technische oplossingen. Het brede assortiment en de jarenlange ervaring en expertise op het gebied van advies, ontwerp, installatie, reparatie en revisie maken het one-stop-shopping concept uniek. Daarnaast staat service hoog in het vaandel en onderscheiden wij ons door de grote mate van flexibiliteit en technische dienstverlening. Ook bij projecten is Van der Ende Groep een betrouwbare partner.

Waarom kiest u voor Van der Ende Groep:

We voeren merken in het hogere segment

De producten van deze merken worden in eigen huis getest, alvorens ze worden opgenomen in het assortiment. Een groot aantal eigen kwaliteitsmerken heeft na jarenlange ontwikkeling een plaats veroverd in de meest uiteenlopende sectoren. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar producten welke een goede aanvulling op ons programma kunnen zijn. Het bedrijf is ISO 9001:2015 gecertificeerd en werkt dan ook nauwkeurig volgens de eisen die aan het kwaliteitsmanagementsysteem gesteld worden.

We delen onze kennis graag met u

We ondersteunen ons assortiment met een uitgebreid en gedegen serviceapparaat en we geven professioneel advies met documentatie en product gerelateerde instructiemiddagen op uw verzoek of bij de introductie van een nieuw product. Wij delen onze kennis graag met u.

We denken met u mee

We analyseren en adviseren en maken berekeningen met oog op het beste rendement voor u. Monteurs staan klaar voor preventief onderhoud, reparaties en het installeren van complexe projecten. Onze storingsdienst is goed georganiseerd en hier kunt u dan ook te allen tijde een beroep op doen, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Onze monteurs zijn uitgerust met alle gereedschappen en instrumenten die nodig zijn om calamiteiten direct te kunnen verhelpen. Indien nodig zorgen zij voor vervangende oplossingen, zodat de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd blijft. Een uitgebreide voorraad en streven naar korte levertijden zijn bij ons vanzelfsprekend.

We zijn flexibel

Flexibiliteit is één van de sleutelwoorden van Van der Ende Groep. Dit is mogelijk door de korte lijnen binnen het bedrijf. U merkt dit bijvoorbeeld aan snel en adequaat handelen wanneer u een storing heeft of het bedenken van een noodoplossing op locatie.

We hebben een goed georganiseerd service apparaat

Met een product uit ons assortiment bent u verzekerd van kwaliteit. Tevens bieden wij de garantie dat u wereldwijd assistentie en ondersteuning kunt verwachten door de goede samenwerkingsverbanden die we hebben met onze leveranciers en dealers.

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op