van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50

Garantie en retour

Met een pomp uit ons assortiment bent u verzekerd van kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets aan mankeren, kunt u een beroep doen op onze garantievoorwaarden volgens de Metaalunievoorwaarden. Onze eigen engineers lopen uw defecte pomp helemaal na. Zit het probleem in de pomp zelf, dan wordt de storing direct verholpen. Is dat niet mogelijk, dan staat er veelal een nieuwe pomp voor u klaar. Lang wachten op tijdrovende procedures van fabrikanten is er dus niet bij.

Het kan ook gebeuren dat het defect aan een pomp werd veroorzaakt door de installatie. In dat geval kunnen we uiteraard ook uw pomp repareren. Tegelijkertijd krijgt u advies over een eventuele aanpassing van uw installatie. Ook is er de mogelijkheid om uw installatie volledig door te laten lichten, door middel van een grondige analyse, onder andere met behulp van trillingsapparatuur. Daardoor kunnen problemen in de toekomst worden voorkomen.

Wilt u een product retourneren of een beroep doen op onze garantie?

Fouten maken is menselijk. Daarom is nooit geheel uit te sluiten dat van onze kant iets verkeerd gaat. In dat geval mag u van ons verwachten dat wij de fout direct herstellen voor u. Als het gaat om artikelen die speciaal voor u zijn besteld of artikelen die door ons moeten worden gecontroleerd (in geopende of beschadigde verpakking), is dat niet altijd mogelijk. Heeft u een probleem wat volgens u onder de garantie valt, stel ons op de hoogte waar het over gaat en wij kunnen u dan zo goed mogelijk van dienst zijn.

Wij vragen u het formulier garantie-, reparatie- en retouraanvraag in te vullen, dan dragen wij zorg voor een correcte afhandeling. We proberen daarbij retournamekosten te vermijden. Vult u het formulier zo compleet mogelijk in.

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op