van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50

WK Kassiebouwen 2016

We zien u graag op zaterdag 8 oktober 2016 bij het WK KassieBouwen, dit evenement wordt georganiseerd in het pand van AGC aan de Aartsdijkweg 23 op Bedrijventerrein Coldenhove in Maasdijk. Een geweldig festijn voor jong en oud!

Het kampioenschap is een spannende strijd tussen professionele kassenbouwers en tussen junior kassenbouwers uit groep 7 en 8 van basisscholen uit Westland en Maassluis. Het is een gezellig evenement voor zowel personen die indirect of direct met de glastuinbouw van doen hebben, als ook Westlandse gezinnen en basisschoolleerlingen met hun families. Aan de kleintjes is ook gedacht (schminken, springkussen)! U komt toch ook?

Het programma voor deze bijzondere dag is als volgt:

10.15 uur officiële opening
10.30 uur start WK KassieBouwen Junior
13.45 uur prijsuitreiking WK KassieBouwen Junior
14.00 uur start WK KassieBouwen Professionals
19.00 uur finale WK KassieBouwen Professionals
19.15 uur optreden met aansluitend de prijsuitreiking
20.30 uur einde

Van der Ende Groep is voor de 6e maal hoofdsponsor van dit evenement, wat een initiatief is van Stichting de Zaaier: een Westlandse ontwikkelingshulporganisatie die 30 jaar geleden is opgericht en zich richt op enkele agrarische gebieden in Congo. Met de organisatie van het WK KassieBouwen hoopt de Zaaier meer aandacht te krijgen voor haar activiteiten en financiële middelen te genereren voor enkele nieuwe projecten in Congo (voor meer informatie: www.dezaaier.com).

We zien u graag op 8 oktober!

Voor meer informatie, kijk op: www.wkkassiebouwen.nl.

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op