van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50

Vos & Overkleeft wederom winnaar Van der Ende WK KassieBouwen

In een spannende strijd tussen de vier finalisten van het Van der Ende WK KassieBouwen op zaterdag 11 oktober jl., hebben Raymond Vos en Leon Overkleeft van Vos & Overkleeft uit Naaldwijk, voor de derde keer op rij de felbegeerde Van der Ende WK Kassie-Bouwen bokaal weten te bemachtigen. Zij mochten de bokaal en twee reischeques in ontvangst nemen uit handen van de Westlandse burgemeester Van der Tak. De tweede plaats werd gewonnen door Certhon uit Poeldijk. Als derde eindigde KG Greenhouses en de laatste finaleplaats werd ingenomen door Agrolux.

Voorafgaand aan de finale overhandigde commercieel directeur Lex van der Ende van hoofdsponsor Van der Ende Groep uit Maasdijk een cheque aan Aad Verduijn van Stichting de Zaaier, ter waarde van € 30.000,00, waarmee de stichting dit jaar een microkrediet project gaat opzetten voor kleine agrarische ondernemers in Congo. Elk jaar is de opbrengst van het WK Kassie-Bouwen voor deze ontwikkelingshulporganisatie uit Maasdijk.

Niet alleen ondernemers en werknemers uit de tuinbouwsector waren aanwezig, maar ook de Westlandse bevolking was massaal afgekomen op dit unieke evenement. Het Van der Ende WK KassieBouwen werd dit jaar gehouden in de voormalige productiehallen van Adr. van der Voort in Kwintsheul. Voor meer informatie over het Van der Ende WK KassieBouwen, kijk op WK KassieBouwen. Voor Stichting de Zaaier, kijk op Stichting De Zaaier.

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op