van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50
Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures

VDEG deelnemer Beroepenfeest Westland on Stage 2 februari

Dinsdag 2 februari vindt wederom het bekende Beroepenfeest van Westland on Stage plaats. Van der Ende Groep is enthousiast deelnemer van dit evenement. Tijdens het Beroepenfeest gaan VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren met elkaar in gesprek. De leerlingen leren wat de beroepsbeoefenaren doen in hun beroep, dit helpt om te oriënteren op de latere beroepskeuze. Maar dit is niet het enige doel van deze dag. Het is ook bedoeld als netwerkevenement.

Datum: dinsdag 2 februari
Tijdstip: 13.00 - 17.00 uur
Locatie: Westlandse atletiekvereniging Olympus ’70, Naaldwijk

In navolging van het Beroepenfeest vindt een ‘Doe Dag’ plaats. Op donderdag 11 februari komen een aantal leerlingen op ‘werkbezoek’ bij ons, zij kunnen dan een dagje meelopen op ons bedrijf en zien wat we doen.

Wat is Westland on Stage?
Westland On Stage is een Beroepenfeest voor ca 1000 VMBO leerlingen en ca 250 beroepsbeoefenaren op een mooie feestelijke locatie met vrolijke MC (Rob Veenman). Westland On Stage is niet vergelijkbaar met een zgn. ‘beroepenoriëntatiebeurs’ of ‘speeddating’ maar gericht op hulp bij beroepskeuze en het leggen van duurzame contacten waar zij ook later nog eens een beroep op kunnen doen. Netwerkbewustzijn, netwerkgedrag en relatiebeheer zijn hier sleutelwoorden. Leerlingen worden van tevoren goed voorbereid en reflecteren daarna op hun ervaringen en hun ambities. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden en niet zelden resulteren deze contacten in nieuwe gesprekspartners, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.

Meer informatie: www.westlandonstage.nl

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op