van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50

Vader en zoon in winnende teams WK KassieBouwen

In een spannende strijd tussen vier finalisten van het Van der Ende WK KassieBouwen op zaterdag 10 oktober in Poeldijk, heeft het Certhon team met Ferry Kruithof en Jeffrey Alsemgeest nipt de felbegeerde Van der Ende WK KassieBouwen bokaal weten te bemachtigen. In het eerder gespeelde WK KassieBouwen Junior, heeft het team van de Ichthusschool uit Monster gewonnen, met daarin Owen, de zoon van Ferry Kruithof, Senna, Bas en Siem. Het toeval wil, dat vader en zoon dit jaar de mascottes waren van het Van der Ende WK KassieBouwen.

De winnaars van de professionele wedstrijd kregen uit handen van de Westlandse wethouder Arne Weverling de nieuwe wisselbokaal uitgereikt. De tweede plaats werd gewonnen door Van der Ende Groep, als derde eindigde Certhon team 2. en de laatste finaleplaats werd ingenomen door VB Greenhouses. Voorafgaand aan de prijsuitreiking overhandigde commercieel directeur Lex van der Ende van hoofdsponsor Van der Ende Groep uit Maasdijk een cheque aan Patricia van der Knaap van Stichting de Zaaier, ter waarde van EUR 40.000,-.

De opbrengst van het Van der Ende WK KassieBouwen 2015 wordt gebruikt voor de aankoop van foliekassen, voorzien van eenvoudige waterinstallaties. De kassen worden aan de lokale bevolking van Congo aangeboden, inclusief zaad, trays, teeltzakken, plantgrond, draad, touw, bemestingsmiddelen, bestrijdingsmiddelen en teeltbegeleiding, zodat ze direct aan de slag kunnen om op verantwoorde en gezonde wijze in hun eigen onderhoud te voorzien. Elk jaar is de opbrengst van het WK KassieBouwen bestemd voor deze ontwikkelingshulporganisatie uit Maasdijk.

Niet alleen ondernemers en werknemers uit de tuinbouwsector waren aanwezig, maar ook de Westlandse bevolking was massaal afgekomen op dit unieke evenement.

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op