van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50
Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures

Schrijf je nu in voor het Van der Ende WK KassieBouwen 2014!

Op zaterdag 11 oktober wordt voor de vierde keer het Van der Ende WK KassieBouwen gehouden! Dit keer
op een nieuwe locatie, namelijk in de voormalige productie- en opslaghallen van Adr. van der Voort Buizen
in Kwintsheul.

Tijdens het WK strijden professionele teams tegen elkaar om de felbegeerde Van der Ende WK KassieBouwen wisselbokaal. Ieder team moet zo snel mogelijk een op maat gemaakte kas, op juiste wijze bouwen. De resultaten worden beoordeeld door een vakkundige jury.

Geïnteresseerde teams kunnen vanaf heden een aanmeldingsformulier voor deelname aanvragen via secretariaat@wkkassiebouwen.nl. Teams kunnen zich alleen als bedrijf inschrijven en moeten affiniteit en ervaring hebben met de kassenbouw, zoals onderaannemers, installateurs en kassenbouwers. Deelname kost
€ 150,00 per team.

De opbrengst van dit evenement komt geheel ten goede aan de Congolese projecten van Stichting de Zaaier. Deze hulporganisatie uit Maasdijk bestaat al 28 jaar en richt zich met haar kennis van de agrarische sector, specifieke benodigdheden en financiële middelen, op de ontwikkeling van enkele landelijke gebieden in Congo. De organisatie wil met de opbrengst van het Van der Ende WK KassieBouwen 2014 enkele nieuwe projecten in Congo financieren, die binnenkort bekendgemaakt zullen worden.

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op