van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50

Presentatie Triton tijdens Waterdag 12 juli

Dinsdag 12 juli organiseert LTO Glaskracht Nederland een Waterdag waarin verschillende onderwerpen rondom de thema’s water en emissie worden behandeld. Vanuit Van der Ende Groep zal Micha van Nieuwkerk een presentatie verzorgen waarin hij de werking van de Triton uiteenzet.

Microbiologisch filteren
Voor de bestrijding van wortelziektes wordt doorgaans gekozen voor chemie of biologie. Aan beide kleven nadelen en risico’s. Met de Triton wordt gestuurd op een weerbaar gewas in combinatie met een schoon watergeefsysteem. De Triton is op verschillende manieren een goed middel voor gewasbescherming.

Datum: dinsdag 12 juli 2016
Tijdstip: 19.00 - 22.30 uur
Locatie: MBO Westland: Professor Holwerdalaan 62, 2672 LD Naaldwijk

Waterdag
In 2018 geldt een verplichte zuivering voor restwaterstromen om de emissie naar sloten en het riool te verminderen. Samen met collega’s of alleen bereidt u zich nu voor op deze nieuwe wetgeving. Dit roept waarschijnlijk diverse vragen bij u op.

Door deel te nemen aan deze Waterdag, bent u in één dagdeel weer volledig op de hoogte van de landelijke en regionale ontwikkelingen op het gebied van water en emissie. De focus van het programma dat LTO Glaskracht Nederland voor haar leden organiseert, ligt dit voorjaar op de zuiveringstechniek. Kortom, een programma met veel bruikbare tips voor uw waterplan.

Mocht u niet kunnen deelnemen aan de Waterdag maar toch informatie over de Triton willen ontvangen, kunt u contact met ons opnemen.

Klik hier voor het volledige programma.

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op