van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50

Piet van der Ende 25 jaar bij Stichting De Zaaier

Dit jaar viert Piet van der Ende (algemeen directeur Van der Ende Groep) uit Maasdijk zijn 25 jarige jubileum als bestuurslid van Stichting De Zaaier.

Ruim vijfentwintig jaar geleden kocht Aad Verduijn voor Stichting De Zaaier technische apparatuur, zoals waterpompen en generatoren in bij het bedrijf van Piet, Van der Ende Groep uit Maasdijk. Toen door een lokaal probleem de generator niet werkte is Piet naar Congo afgereisd om het probleem te verhelpen. Sindsdien laat de situatie in Congo hem niet meer los. Jaarlijks reist hij, als ‘technisch man’ en bestuurslid, af naar het straatarme en door burgeroorlog geteisterde Congo.

Mensen een menswaardig bestaan geven is, kort samengevat, het doel van de stichting.

Naast bestuurslid en lid van de technische werkgroep, heeft Piet ook jarenlang de rol van voorzitter op zich genomen.
Tevens is hij één van de sturende krachten geweest achter het evenement WK KassieBouwen waarvan de opbrengsten voor De Zaaier bestemd waren.

Op de bestuursvergadering van 19 juni jl. is Piet in het zonnetje gezet en bedankt voor zijn 25 jaar trouwe inzet als vrijwilliger.

Stichting De Zaaier is een praktische hulporganisatie uit het Westland, die zich met kennis van de agrarische sector, richt op enkele landelijke gebieden in het Noordoosten van DR Congo.

Meer informatie over Stichting de Zaaier kunt u vinden op www.dezaaier.com

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op