van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50

Nominatie MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2016

De MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2016 (WPO) is een prestigieuze award die wordt uitgereikt vanuit MKB Westland aan een Westlands bedrijf dat zich onderscheidt op verschillende vlakken. Drie bedrijven zijn vanuit de aanmeldingen genomineerd.

Dit zijn:

  • DB Telecom
  • Van der Ende Groep
  • Hotel Restaurant Unicum Elzenhagen

Wij zijn super trots en vereerd dat we genomineerd zijn voor deze prijs, des temeer omdat wij zijn aangedragen door anderen.

Uit de vele aanmeldingen is op te maken dat veel verschillende Westlandse bedrijven graag in aanmerking komen voor de prestigieuze onderscheiding. De jury heeft zich onder leiding van voorzitter Lars Boellaard van Westland Partners over de aanmeldingen gebogen. Hierbij werd gekeken hoe bedrijven zich onderscheiden en wat hun marketingstrategie is. Er is onder andere beoordeeld op innovativiteit binnen de branche en dat heeft uiteindelijk deze drie nominaties opgeleverd.

De MKB Westland Partners Ondernemersprijs wordt uitgereikt op donderdag 24 november a.s. in de Oude Kerk in Naaldwijk.

Vanaf 4 november zijn er op lokale televisiezender WOS verschillende programma’s gewijd aan de MKB WPO én de genomineerden. Alle drie de bedrijven zijn ook vanaf heden te herkennen aan het ‘WPO genomineerd’ logo.

Wie wint de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2016? We weten het na de MKB Eindejaarsbijeenkomst op 24 november a.s.!

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op