van der Ende Groep

Keeps your business running
0174 51 50 50
Collega's gezocht!

Nieuw: Exclusief distributeur Injecta doseerpompen

Foto Injecta Athena

Van der Ende Groep is distributeur geworden van de doseerpompen van het merk Injecta. Het betreft een exclusief importeurschap voor de Benelux op het gebied van elektromagnetische en peristaltische doseerpompen en de daarbij behorende appendages, zoals sensoren en mixers.

We hebben voor Injecta gekozen vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de pompen en de gunstige levertijden.

Injecta biedt een breed assortiment doseerpompen. Na gedegen marktonderzoek is gebleken dat er behoefte is aan 3 typen doseerpompen, onze focus ligt dan ook op de series GEA, Athena en Taurus. Deze doseerpompen zijn compact en zeer geschikt voor het verpompen van chemicali├źn en het nauwkeurig doseren hiervan. De totale range bestaat uit pompen met een capaciteit van 0,4 l/h tot en met 1650 l/h. Voor de tuinbouw is een selectie gemaakt voor pompen tot en met 110 l/h (GEA en Athena).

Zoals u van ons gewend bent, houden wij ook voor de Injecta GEA, Athena en Taurus series voorraden aan van de meeste typen pompen.

Voor meer informatie over de Injecta doseerpompen kunt u contact opnemen met ons sales team (sales@vanderendegroep.nl ; 0174-51 50 50).

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op