van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50

Moor Filtertechniek aanwezig op Metavak Gorinchem

Moor Filtertechniek B.V. is onlangs verhuisd naar een nieuw pand voorzien van alle denkbare faciliteiten en technieken, waarmee ze helemaal klaar is voor de toekomst! Door de toenemende vraag naar filterinstallaties is het team van specialisten uitgebreid, geïnvesteerd in het bedrijf en de organisatie verder opgeschaald. Moor Filtertechniek is klaar voor de toekomst.

Vanouds neemt Moor Filtertechniek deel aan de MetaVak. Ook deze editie is zij van de partij. Op de MetaVak heeft Moor Filtertechniek veel te vertellen. Niet alleen binnen de Moor organisatie is er veel beweging, maar ook op het filtratiegebied zijn er ontwikkelingen.

Zo is er de LubiCool, de nieuwe mobiele hoge drukunit van Knoll-Mb uit Zuid-Duitsland. Met LubiCool wordt het koelsmeermiddel uit de bewerkingsmachine gereinigd en wordt deze voorzien van hoge druk. De installatie is mobiel inzetbaar en plug & play, waardoor deze flexibel inzetbaar is bij verschillende bewerkingsmachines.

Speciaal voor het automatisch bijvullen en controleren en reinigen van koelsmeermiddel heeft Moor Filtertechniek het KSM-station ontwikkelt. Het KSM-station bestaat uit een compacte opstelling voor 2 oliedrums en is voorzien van een emulsiecontrolesysteem, Dosatron en vreemdolieskimmer. Het KSM-station is te combineren met het Moor TopUp-systeem of het Moor4C centrale filtersysteem. Het centraal filteren blijft onverminderd actueel is dan ook een belangrijk onderwerp tijdens de MetaVak.

Een ontwikkeling van een andere orde is het mircosmeersysteem Controlube. De ControLube is een systeem dat de hoeveelheid koelsmeermiddel minimaliseert door het mixen van lucht en olie, waardoor een fijne aerosol ontstaat. Dit heeft als groot voordeel dat het verbruik van olie in het verspaningsproces aanzienlijk wordt verminderd. ControLube is tevens een ontwikkeling van Knoll-Mb.

Voor de vraag naar verbruiksartikelen is Moor Filtertechniek dé partner. Moor Filtertechniek biedt een brede range aan filtervliesoplossingen voor elke type filterinstallatie. Een hoge kwaliteit en een gunstige prijsstelling. De specialisten van Moor Filtertechniek praten de bezoekers graag bij.

Op de stand (nummer 260) van Moor Filtertechniek krijgen bedrijven de aandacht voor de beste oplossingen op het gebied van lucht- en vloeistoffiltratie.

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op