van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50

Lancering online pomp selectietool Curves voor vernieuwde lijn verwarmingspompen

-Persbericht-

Vanaf heden is onze handige online selectietool ‘Curves’ live. Deze tool maakt het mogelijk om gemakkelijk verwarmingspompen te selecteren die voldoen aan de wensen van de klant. Verder is het mogelijk om via deze tool een project aan te maken en direct een offerte aan te vragen. Via klant specifieke inloggegevens kan hier worden ingelogd. Inloggegevens kunnen worden aangevraagd via sales@vanderendegroep.nl.

Nieuwe lijn verwarmingspompen
In samenwerking met Xylem Lowara is een complete lijn verwarmingspompen ontwikkeld voor de glastuinbouw. Kleine en ook grote capaciteiten met lage opvoerhoogtes zijn hierin opgenomen, waardoor de lijn volledig tegemoet komt aan de wensen van de tuinbouw. De totale range beslaat ca. 300 verschillende inline pompen en 450 verschillende blokpompen met 2-, 4- en 6-polige motoren met aansluitmaten van DN 25 t/m DN300, capaciteiten variërend van 1m3/h t/m 1.900 m3/h en opvoerhoogtes van 1,5 mwk t/m 150 mwk, waarbij een keuze kan worden gemaakt uit inlinepompen (e-LNE) en blokpompen (e-NSC). Deze range voldoet aan de hoogste efficiency en kwaliteitsnormen en is ook verkrijgbaar in 60Hz met bijbehorend UL- of CSA keurmerk, welke voldoet aan de hoogste Energie Prestatienormen.

De lijn is beschikbaar in zowel 50Hz als 60Hz. Optioneel kunnen de pompen voorzien worden van een opgebouwde regelaar (Hydrovar).
Naast deze nieuwe lijn pompen heeft Van der Ende Groep ook het dealerschap van Honeywell/Centra regelafsluiters en mengkranen met bijpassende servomotoren. Deze zijn geschikt voor watertemperatuurregelingen in verwarmings-, koelings- en luchtbehandelingssystemen. De regelafsluiters zijn (grotendeels) uit voorraad leverbaar.

Van der Ende Groep is al ruim 30 jaar actief in de glastuinbouwmarkt als producent en leverancier van een breed productenpakket op het gebied van pompen, luchtbeweging, waterbehandeling en filtratie. Naast verkoop van deze producten kunnen klanten hier ook terecht voor service, onderhoud, reparatie en revisie.

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op