van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50
Seminar "Beter klimaat met gesloten scherm" (1 & 8 oktober 2019) Meer info.

Bezoek onze stands tijdens HortiContact 14-16 feb

Van 14 - 16 februari vindt de veertiende editie van HortiContact (voorheen Tuinbouw Relatiedagen) plaats en Van der Ende Groep en Moor Filtertechniek nemen ook weer deel aan deze beurs. Dit jaar hebben we niet één, maar twee stands waar we onze producten tonen.

In onze corporate stand (standnr. 228) treft u, inmiddels bekende, producten als het omgekeerde osmosesysteem Nexus en de papierbandfilter (Moor) voor filtratie van waterstromen binnen uw tuinbouwbedrijf. Tevens zijn onze experts aanwezig die u alles kunnen vertellen over de Airmix (gecontroleerde ventilatie) en diverse (hogedruk)pompen, zoals die van Lowara en Danfoss.

In onze innovatie stand (standnr. 378) - schuin achter onze corporate stand - tonen wij onze innovatie op verwarmingsgebied: de vernieuwde verwarmingspompenlijn. Ontwikkeld in samenwerking met Lowara. Deze lijn wordt compleet gemaakt met de Honeywell Centra mengkleppen en afsluiters.

Bestel uw entreebewijs
Een gratis e-ticket kan worden aangevraagd via de website van de Evenementenhal. U heeft hiervoor een unieke registratiecode nodig, deze staat op de uitnodigingskaart. Heeft u deze niet ontvangen? Contacteer ons en wellicht kunnen wij u er van een voorzien (let op: wij hebben een beperkt aantal codes beschikbaar).

HortiContact
HortiContact is het grootste glastuinbouwplatform van Nederland. Ruim 500 fabrikanten, importeurs, leveranciers, groot- en tussenhandelaren uit de gehele branche verwelkomen u. Zij presenteren hun noviteiten en ontwikkelingen en delen hun kennis met ruim 17.000 telers en kwekers uit binnen- en buitenland.

HortiContact Gorinchem is dé vakbeurs voor de glastuinbouw. Als branche professional mag u deze beurs niet missen! Daarom zien we u graag tijdens HortiContact in Gorinchem.

Klik hier voor meer informatie over de vakbeurs.

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op