van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50

Bezoek onze stand tijdens HortiContact 20-22 feb

Van 20 - 22 februari vindt de 15e editie van HortiContact plaats en Van der Ende Groep neemt ook weer deel aan deze beurs.

In onze stand (standnr. 225) treft u de Poseidon. Hiermee wordt natrium verwijderd met behoud van een deel van de nutriënten en wordt voldaan aan de wettelijke eis van ten minste 95% verwijdering van de gewasbeschermingsmiddelen uit het lozingswater. Door de aanschaf van de Poseidon voldoet u aan de zuiveringsplicht (valt ook in 2018 nog onder de MIA/VAMIL regeling).

Onze eigen Airmix™ is ook te vinden in onze stand. Het doel van de Airmix™ installatie is om met gesloten schermdoek te kunnen ventileren. Tevens zijn onze experts aanwezig die u alles kunnen vertellen over verwarmingspompen.

Bestel uw entreebewijs
Een gratis e-ticket kan worden aangevraagd via de website van de Evenementenhal. U heeft hiervoor een unieke registratiecode nodig, deze staat op de uitnodigingskaart. Heeft u deze niet ontvangen? Contacteer ons en wellicht kunnen wij u er van een voorzien (let op: wij hebben een beperkt aantal codes beschikbaar).

HortiContact
HortiContact is het grootste glastuinbouwplatform van Nederland. Ruim 500 fabrikanten, importeurs, leveranciers, groot- en tussenhandelaren uit de gehele branche verwelkomen u. Zij presenteren hun noviteiten en ontwikkelingen en delen hun kennis met ruim 17.000 telers en kwekers uit binnen- en buitenland. HortiContact Gorinchem is dé vakbeurs voor de glastuinbouw. Als branche professional mag u deze beurs niet missen!

Graag tot dan!

Klik hier voor meer informatie over de vakbeurs.

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op