van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50
Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures

Bezoek onze stand op de Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem

Van 16-18 februari heten wij u van harte welkom op onze stand nr. 231 op de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem.

In onze stand kunt u een mix verwachten van onze innovaties en ons vertrouwde assortiment. Een van de innovaties is de tuinbouwventilator Airmix, waarmee u kunt ontvochtigen zonder dat er temperatuurverschillen binnen het gewas ontstaan. Ook aandacht voor de Enmix Light roermenger, welke speciaal ontwikkeld is voor de kleinere mengbakken tot maximaal 2m³ inhoud.

Onze waterbehandeling- en filtratiespecialisten van Moor Filtertechniek (onderdeel van Van der Ende Groep) zijn ook aanwezig. Zij kijken graag samen met u naar welke oplossing geschikt zou zijn voor uw bedrijf, bijvoorbeeld op het gebied van omgekeerde osmose en ook hebben we onze papierbandfilter, onder andere geschikt voor: drainwater eb- en vloedsystemen, bassinwater, spoelwater zandfilters en bypassfiltratie schoonwatertank, met diverse papierkwaliteiten klaarstaan.

Graag tot ziens op onze stand!

De openingstijden zijn als volgt:
Dinsdag 16 februari 2016 13.00 - 21.00 uur
Woensdag 17 februari 2016 13.00 – 21.00 uur
Donderdag 18 februari 2016 13.00 – 21.00 uur

Meer informatie over deze beurs vindt u hier.
Vraag hier eenvoudig uw gratis entreebewijs aan. Hiervoor heeft u een registratiecode nodig, deze wordt per post toegestuurd vanuit de Evenementenhal. Mocht u geen registratiecode hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op