van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50
Bezoek onze stand (I.113) op de Aqua Nederland 19-21 maart 2019

Aqua beurs 13 t/m 15 maart

Ook dit jaar verwelkomen wij u graag weer in onze stand (nr. i.110) op de Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem. Naast de vaste sterke merken - zoals Grindex, Lowara, Injecta en Proril - hebben we dit jaar een primeur op onze stand!

We go yellow!

En dit heeft niets te maken met een nieuwe huisstijl voor Van der Ende Groep, maar alles met een nieuw verkregen exclusief dealerschap van pompen van superieure kwaliteit.

Het is een mooie aanvulling op ons reeds bestaande assortiment pompen van gevestigde merken. Nadat we zijn gestart met de verkoop van (mobiele) dompelpompen, boosterunits en afvalwaterinstallaties in de bouw, is het een logische stap om diesel aangedreven pompsets in het assortiment op te nemen. De sets van dit merk staan voor kwaliteit, levensduur en betrouwbaarheid en worden wereldwijd gebruikt voor de meest veeleisende projecten in de water-, milieu- en bouwsector. Het volledige productaanbod is geschikt voor alle toepassingen m.b.t. het verwerken van drainage en vuil water met (solide) bestanddelen.

Benieuwd van welk merk we het exclusief dealerschap hebben? Bezoek dan onze stand (nr. i .110) op de Aqua Nederland Vakbeurs van 13-15 maart Evenementenhal Gorinchem.

Graag tot dan!

Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Vraag hier uw entreeticket aan.

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op