van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50

Moor Filtertechniek

Moor Filtertechniek

Al meer dan 25 jaar biedt Moor Filtertechniek oplossingen op het gebied van vloeistof- en luchtfiltratie in de metaal bewerkende industrie. In de afgelopen jaren hebben we ons werkterrein flink uitgebreid en bieden we naast filteroplossingen voor de metaal verspanende industrie, innovatieve waterbehandelingsoplossingen.

Voor de glastuinbouw bieden we waterbehandelingsoplossingen vanaf de bron (met omgekeerde osmose) tot end of pipe (onze spuiwaterzuiveringsoplossingen). Ook voor oplossingen op het gebied van microdrinkwaterinstallaties en waterbehandelingsoplossingen voor onder andere foodindustrie en wasstraten zoeken onze specialisten graag samen met u naar de passende oplossing voor uw vraagstuk. Naast de drive naar vernieuwing, streven we naar de hoogst haalbare kwaliteit en denken we vergaand mee met onze klanten – wereldwijd.

Moor Filtertechniek is onderdeel van Van der Ende Groep, al meer dan 30 jaar producent en leverancier van technische producten op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling en (industriële) filtratietechniek.

Wilt u meer weten over onze producten? Wij adviseren u graag.

Moor Filtertechniek
Aartsdijkweg 23
2676 LE Maasdijk
Telefoon: (0174) 51 50 50
E-mail: sales@moor.nl / info@moor.nl

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op