van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50

Hetzelfde gezicht met een nieuwe uitstraling

U ziet het, er is iets veranderd bij Van der Ende. We hebben een heuse huisstijl. Die verandering gaat gelijk op met de introductie van een nieuwe naam: de Van der Ende Groep. Onder die groep hangen weer de bekende namen die u kent: Van der Ende Pompen, Van der Ende T.H.O. (Technische Handelsonderneming), Van der Ende Metaal (voorheen Lubbe Metaal) en Van der Ende Phyto-Drip.
Het nieuwe gezicht van Van der Ende gaat u vaker tegenkomen, op brieven, facturen, e-mails en in diverse andere uitingen - zoals ook deze website.

Waarom die verandering?

Wel, een aantal jaren geleden is de uitbreiding ingezet van ons pakket aan producten en diensten. Denk bijvoorbeeld aan een groot aantal producten in eigen ontwikkeling, zoals Envalve, Enbar, Enmix, Enpres, Pieton en Verti-fan. Het verkooppakket is uitgebreid met frequentieregelaars. Bovendien is er naast de vestiging in Maasdijk een tweede vestiging in Oss geopend. Met de overname van Lubbe Metaal en de uitbreiding met Phyto-Drip B.V. kwamen meer nieuwe activiteiten van de grond.

Tegelijkertijd is er ook veel bij het oude gebleven

Nieuwe naam of niet, we blijven die dienstverlener die altijd met twee benen op de grond staat. Een door en door Westlands bedrijf, gewend om slagvaardig te werken en oplossingsgericht te denken. Daarvoor hebben we ondertussen zo’n 60 medewerkers in huis, ervaren en betrokken. Medewerkers die altijd in de weer zijn om u als opdrachtgever te ontzorgen. En we hebben niet alleen de mensen, maar ook de middelen en de materialen in huis.

Lees hier het interview in PompNL

Meer weten over de nieuwe uitstraling? Download dan onderaan de pagina het interview in PompNL met Piet en Lex van der Ende, ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan.

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op