van der Ende Groep

Keeps your business running
0174 51 50 50
Collega's gezocht!

Geschiedenis

In 1985 richtte Piet van der Ende, vader van de huidige algemeen directeur Lex van der Ende, het bedrijf op. Hij begon met het repareren en reviseren van waterpompen voor de glastuinbouw. Al snel volgden de verkoop van nieuwe pompen en elektrotechnische materialen zoals relais, magneetschakelaars en thermische beveiligingen.

In 1987 nam het bedrijf zijn intrek in het huidige pand in Maasdijk en in 1991 kwam Van der Ende T.H.O. in Oss erbij, gespecialiseerd in preventief onderhoud, reparatie en revisie van pompen. In 2006 werd Phyto-Drip® BV opgericht en in 2007 werd Van der Lubbe Metaal, gericht op constructies en plaatbewerking, toegevoegd. In 2012 heeft Van der Ende Groep Moor Filtertechniek overgenomen om ook te kunnen voorzien in filteroplossingen voor lucht- en vloeistoffen. Samen vormen zij Van der Ende Groep.

Tegenwoordig is de Van der Ende Groep dus vooral een producent en leverancier van tuinbouwtotaaloplossing. Van der Ende Groep heeft een groot assortiment en een rijke historie, met het oog op milieubewuste en duurzame oplossingen voor in de agrarische sector, door onder andere de Verti-Fan (verticale ventilatie), Phyto-drip, de SHE zelfaanzuigende pompen en het befaamde Airmix luchtventilatie systeem.

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op