van der Ende Groep

Improving your business
0174 51 50 50

Van der Ende THO (Oss)

Bij de divisie Van der Ende THO (Technische Handelsonderneming) te Oss kunt u terecht voor vrijwel het complete leveringspakket van Van der Ende Groep. Van der Ende THO werd in 1992 als een zelfstandige BV opgericht onder de naam Van der Ende Perslucht BV, als specialist op het gebied van compressoren en pneumatiek binnen Van der Ende Groep. Na verloop van tijd nam Van der Ende Perslucht naast de verkoop, reparatie en assemblage van compressoren ook de andere activiteiten van Van der Ende Groep over. Omdat de naam “Van der Ende Perslucht BV” de lading van de activiteiten niet meer dekte, werd deze in 1997 gewijzigd in Van der Ende Technische Handelsonderneming BV. Inmiddels is Van der Ende THO uitgegroeid tot een volwaardige divisie binnen Van der Ende Groep.

24-uurs servicedienst

Van der Ende THO beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst. Een team van goed opgeleide, gespecialiseerde monteurs verzorgt voor veel gemeentes in de regio noordoost-Brabant een 24-uurs storingsdienst en zorgt ervoor dat duizenden (druk)rioolpomp installaties probleemloos blijven draaien. Maar ook in allerlei takken van industrie in Oss en omgeving wordt onze servicedienst veelvuldig ingezet voor reparatie en onderhoud van pompen. Niet voor niets is Van der Ende THO een van de drie service partners van Lowara in Nederland.

Werkplaats

In de zeer goed uitgeruste werkplaats worden alle merken pompen en motoren gereviseerd. Ook licht constructiewerk en assemblage van pompen behoren tot de activiteiten van Van der Ende THO. Vanzelfsprekend staat ook bij Van der Ende THO als ISO en VCA gecertificeerd bedrijf, veilig werken volgens vaste procedures hoog in het vaandel.

Verkoop

Of het nu gaat om de aanschaf van een pomp, frequentieregelaar, een complete fonteininstallatie of een van de andere hoogwaardige producten of diensten van Van der Ende groep, een team van ervaren verkopers voorziet u van deskundig advies en brengt graag een vrijblijvend een concurrerende offerte uit. Ook voor een onderhoudscontract kunt u bij Van der Ende THO terecht.

Persoonlijk advies?
Onze specialisten helpen u graag!

Neem contact op