van der Ende Groep

Improving your business
+31 174 51 50 50

Ontwikkelingen omtrent het coronavirus

Update 2 juni 2020:

Sinds maandag 1 juni zijn diverse voorzorgsmaatregelen rondom het coronavirus versoepeld. Wij verwachten dat deze ontwikkeling zich doorzet en dat we stapje voor stapje dichterbij een situatie komen waarin COVID-19 een beheersbaar en controleerbaar onderdeel van de maatschappij wordt. De afgelopen weken waren voor ons vreemde weken. Aan de ene kant dagelijks alle berichtgeving rondom COVID-19 en de economische gevolgen en aan de andere kant onze ervaring dat we – ondanks COVID-19 – nog heel veel bestaande en nieuwe klanten van dienst konden zijn met onze technische dienstverlening en onze grote voorraad aan producten. De aangelegde voorraden waren dan ook zeker geen overbodige luxe en we hebben hiermee tot op heden aan alle (extra) vraag kunnen voldoen. Een ander positief signaal kwam uit het zwaar getroffen Italië. Daar draait o.a. de Xylem fabriek (één van onze belangrijkste leveranciers) weer op volle toeren om de geslonken voorraden zo snel mogelijk aan te vullen. Ook van andere belangrijke leveranciers ontvingen wij signalen dat de productie weer is opgestart. En dat is goed nieuws! Hierdoor kunnen wij u ook in de nabije toekomst de continuïteit blijven garanderen die u van ons gewend bent. Voor nu danken wij u en onze leveranciers voor de coöperatieve houding gedurende deze bijzondere en uitdagende tijd!

Update 4 april 2020:

Wij danken u en onze leveranciers.

In de media zien we steeds vaker positieve berichtgeving over de resultaten van de huidige voorzorgsmaatregelen. Samen met u hopen wij dat deze ontwikkeling zich doorzet! De afgelopen weken waren voor ons vreemde weken. Aan de ene kant dagelijks alle berichtgeving rondom COVID-19 en de economische gevolgen en aan de andere kant onze ervaring dat we – ondanks COVID-19 – nog heel veel bestaande en nieuwe klanten van dienst konden zijn met onze technische dienstverlening en onze grote voorraad aan producten. De aangelegde voorraden waren dan ook zeker geen overbodige luxe en we hebben hiermee tot op heden aan alle (extra) vraag kunnen voldoen. Een ander positief signaal kwam uit het zwaar getroffen Italië. Daar draait o.a. de Xylem fabriek (één van onze belangrijkste leveranciers) weer op volle toeren om de geslonken voorraden zo snel mogelijk aan te vullen. Ook van andere belangrijke leveranciers ontvangen wij signalen dat de productie weer wordt opgestart. En dat is goed nieuws! Hierdoor kunnen wij u ook in de nabije toekomst de continuïteit blijven garanderen die u van ons gewend bent. Voor nu danken wij u en onze leveranciers voor de coöperatieve houding gedurende deze bijzondere en uitdagende tijd!

Zolang deze coronacrisis voortduurt, zullen wij u middels deze updates blijven informeren over de laatste ontwikkelingen. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons uiteraard altijd bereiken op de bekende telefoonnummers en/of via onze e-mail adressen.

Personal advice?
Our specialists will gladly help you!

Contact us